Tisztelt Érdeklődő!

Sopronban nem találja az Önnek megfelelő lakást vagy kisebb településen kíván élni? A hűség városa és az osztrák határ közelében szeretne azonban maradni?

Amennyiben a fentiek egyeznek az igényeivel, ajánljuk szíves figyelmébe irodánk partnere, a Center-Home Kft. által felépítésre kerülő társasház lakásait Fertődön (Soprontól 28, a pomogyi (Pamhagen) határátkelőtől mindössze 11 km távolságra)!

A lakások kedvező áron érhetőek el, emeltszintű fűtéskész állapotban a 44-63 m2 alapterületűek 15-22 millió, míg a 68-109 m2 területűek 25-33 millió Ft vételár ellenében – erre irányuló igény esetén – külön ajánlat alapján – akár kulcsrakészen is!

Az építkezés megvalósulását az OTP BANK Nyrt. projekthitele biztosítja, amely a munkálatokat előfinanszírozza.

A vételár – amely tartalmazza 1 db udvari parkolóhely kizárólagos használatát is – 10% foglaló megfizetését követően az építkezés ütemének megfelelően, utólagosan, szakaszosan fizethető, kedvező bankhitel, valamint CSOK igénybevételi lehetőséggel!

 

 

 

A lakások stílusos, életkortól függetlenül igényes kialakításúak, lehetőség van továbbá igény esetén az ECOhome intelligens otthon, illetve a HOME CENTER távoli intelligens otthonvezérlő szolgáltatások igénybevételére is.

Az építkezés már megkezdődött, a lakások átadása 2018. 06. 01. napjára várható!

Amennyiben érdeklődését sikerült felkelteni, a részletesebb tájékoztatásért érdeklődjön közvetlenül irodánk honlapján, illetve az aron.wagner@t-online.hu címen e-mailben, továbbá a 0620/4323070-es telefonszámon, vagy látogasson el partnerünk www.center-home.hu elérhetőségű honlapjára!

 

Dr. Wagner Áron Bence ügyvéd - Sopron

INGYENES online-tanácsadás!

Kérdése van a témában? Tegye fel, szakértőnk válaszol! A lenti hozzászólás mezőben kell a kérdéseket a témával kapcsolatban feltenni. Csak egy e-mail cím szükséges, már kérdezhet is. Válaszainkat, javaslatainkat is itt olvashatja el.

Fontos, hogy az e-mail cím pontos legyen.

Az adatok kezeléséről adatvédelmi tájékoztatónkat itt olvashatja.

Tájékoztatjuk, hogy a kérdés feltételével az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat elfogadottnak tekintjük.

Válaszol: Dr. Wagner Áron Bence ügyvéd

Ossza meg egyszerűen a lenti ikonok segítségével ismerőseivel is a cikket!